Bouwpakketten met bouwplezier

 

Het zelf bouwen en kunnen onderhouden van een velomobiel is de helft van het plezier dat u er aan beleeft.

 

Alleweder A4 film ter ere van de productie van de 250 ste Alligt Alleweder. Dit is een film en niet een handleiding!En hieronder de aankondiging van het filmpje. Blijft leuk!

Bouwpakket

Van de Alleweder A4 en A9 is er een bouwpakket. Dat bevat dezelfde onderdelen als de rijklare velomobiel. De A9 is het bouwpakket van de Sunrider.


Het bouwpakket kunt u thuis zelf in elkaar zetten als u redelijk handig bent, rust heeft, en er ongeveer 50 tot 70 uur in wilt steken.

Voor de A4 is er een digitale handleiding en u krijgt er ook de papieren, meestal beter up to date, versie bij. Voor de A9 is er een webpagiga. Ga hier naar de handleidingen.

Er zijn ook mensen die graag een Alleweder zouden willen bouwen, maar er niet zelf in zouden willen rijden of er niet zeker van zijn of een Alleweder wel iets voor hen is. Die mensen kunnen zonder problemen, mits men het vooraf bespreekt met Alligt de door hun gebouwde Alleweder, terug verkopen voor het oorspronkelijke bedrag, mits hij netjes in elkaar is gezet is en in ongeveer nieuwstaat is en bij Alligt wordt afgeleverd.

Levertijd

Een levertijd van enkele maanden voor de A4 is meestal haalbaar.De levertijd van de A9 is meestal langer en kan oplopen tot een jaar.

Het Alleweder A4 bouwpakket zit in 3 dozen.

 

home