WAW

Verhuizen naar Lemelerveld II/ Afbouwen dealerschap WAW

Doordat we ons nog meer gaan richten op cargo bike wielen hebben we minder gelegenheid om de WAW aan de man te brengen. Daarom gaan we dat afbouwen. Als er iemand is, die boven de grote rivieren dealer wilt worden, is dit misschien een goed moment. Wij geven graag het stokje over. Meldt je daarvoor bij Katanga. Voorlopig hebben we nog een show/testfiets staan. Wil je daarin een rondje rond het mooie Lemelerveld rijden ben je welkom in het voorjaar. Ergens in Februari gaan we over. Op de nieuwe locatie bent u voor een testrit hartelijk welkom. Bestaande klanten kunnen natuurlijk de komende maanden een beroep op ons doen en ook nog jaren bij ons terecht voor reparaties en onderhoud.De WAW staat bij ons gereed om te testen. Op dit moment zonder achtervering.

WAW 312 met achtervering

nieuwe neus waw

Deze worden geproduceerd door Katanga in Tjechie.

Ze kosten tussen de ± 7.000 en 10.000 euro.

Proefrit is voor niets.

 

waw 2014

 

Prijzen van de WAW licht meestal tussen de 7 en 10 duizend euro. Levertijd op dit moment ongeveer 2-3 maanden. Wij houden de prijslijst aan die bij Katanga op de site staat. Hierbovenop rekenen wij 250,- euro voor het transport naar Dronten.

waw 2014

Hier een Frans filmpje over de vernieuwde WAW.

Optioneel: Een subtiel carbon paar knie-kapjes dat de ruimte voor de knieën 15 mm hoger maakt. Te verkrijgen voor 200 euro.

 

 

 

 

home